CE Oltenia investeşte pentru imagine în presa centrală

Complexul Energetic Oltenia, în colaborare Asociația Eurolife, condusă de fostul director de la Antena 1 Târgu Jiu, Marius Daea, organizează un seminar pentru jurnaliștii din presa centrală, specializați pe domeniile economie și energie. Jurnaliștii vor avea asigurate transportul și cazarea la Târgu Jiu pentru două zile. Evenimentul este exclusiv pentru jurnaliștii din presa centrală, experți în domeniul energetic.

Seminarul-vizită de lucru ”Energia și Mineritul în Oltenia”, așa cum a fost numit de organizatori, are loc în perioada 14-15 ianuarie 2014. Organizatorii propun întâlniri și discuții cu conducerea Complexului  Energetic Oltenia, vizite în termocentrale și cariere, dar și dezbateri pe tema strategiei energetice a țării. De asemenea, vor fi abordate problemele de mediu în contextul crizei economico-financiare. Jurnaliștii prezenți vor avea interviuri cu directorul general al CE Oltenia Laurențiu Ciurel, dar și cu alți directori din conducerea companiei. La seminarul cu pricina, jurnaliștii se vor întâlni cu reprezentanți din administrația județeană și locală.

ORGANIZATOR

Managerul de proiect este fostul director de la Antena 1 Târgu Jiu, Marius Daea, iar coordonatorul proiectului este Anca Grecu. Marius Daea a înființat Asociația Eurolife în 2009 și se ocupă cu organizarea de  seminarii sau ateliere de lucru pentru mass media.

SEMINAR

Cel mai probabil, seminarul are rolul de a promova compania energetică în presa centrală, în contextul listării la bursă din 2014. CE Oltenia a mai cheltuit bani pentru organizarea unui seminar în SUA, suma nefiind publică nici până acum.

Vizualizări: 181

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: