CE Oltenia îşi construieşte terasă de vară pe Axa Brâncuşi

Complexul Energetic Oltenia vrea să-şi modernizeze hotelul din dotare şi să construiască o terasă de vară chiar pe Calea Eroilor din Târgu Jiu. Este vorba de Hostel Miami situat pe Calea Eroilor, chiar în faţa Şcolii Generale „Alexandru Ştefulescu”.

Complexul Energetic Oltenia, prin reprezentantul său, Laurenţiu Ciurel, a obţinut în primă fază un certificat de urbanism pentru „modernizare hostel Miami, extindere restaurant, terasă de vară, construire parţial acoperiş”. Certificatele de urbanism au fost emise de primăria Târgu Jiu în 24 octombrie 2014. Cel de-al doilea certificat de urbanism a fost emis de autorităţile locale în data de 4 noiembrie tot pentru Calea Eroilor anunţând de data asta o organizare de şantier.

Reprezentanţii primăriei Târgu Jiu au declarat ieri că societatea minieră are în momentul de faţă două certificate de urbanism emise, dar pentru a putea solicita autorizaţie de construire i s-a impus aviz de la Ministerul Culturii, dat fiindcă obiectivul ce se vrea modernizat şi extins se află pe Axa Constantin Brâncuşi. „Complexul Energetic Oltenia are două certificate de urbanism eliberate însă i s-a impus aviz de la Ministerul Culturii şi nu a depus încă documentaţie în vederea emiterii autorizaţiei de construire”, a declarat Ermina Pasăre, şeful Serviciului Urbanism din cadrul Primăriei Târgu Jiu. 

Vizualizări: 169

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: