Noi concursuri astăzi la DGASPC Gorj

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj organizează astăzi concursuri pentru ocuparea a 10 posturi de kinetoterapeut, asistent medical şi infirmieră. Pe lângă acestea, pentru data de 20 ianuarie, mai fuseseră programate concursuri pentru ocuparea a două posturi de medici însă nu există candidaţi pentru ele. Ca şi în urmă cu o săptămână, subiectele vor fi făcute pe loc, sub ochii candidaţilor. Tot astăzi vor fi afişate rezultatele finale ale concursurilor anterioare.

Peste 80 de candidaţi vor candida pentru 10 dintre posturile scoase la concurs de DGASPC Gorj. Cele mai solicitate posturi sunt cele de asistent medical şi infirmieră, situaţia prezentându-se în felul următor: două posturi kinetoterapeut la Complexul de Recuperare Neuropsihiatrică Bâlteni şi Serviciul de Evaluare Complexă de Servicii Alternative Târgu-Jiu pe care se bat nouă candidaţi, două locuri de asistenţi la unităţi din Târgu-Jiu şi Târgu-Cărbuneşti pe care concurează 35 de candidaţi şi şase posturi de infirmieră la Complexele de îngrijire Suseni şi Dobriţa pe care concurează 38 de candidaţi. „Pentru posturile de medici nu s-a depus nici un dosar şi ca atare vor fi scoase din nou la concurs. Ca şi data trecută subiectele vor fi făcute sub ochii candidaţilor, într-una din sălile de examen, pentru a se evita speculaţiile”, a declarat Dumitru Cotruna, directorul DGASPC Gorj.

Iniţial, s-a ales prin tragere la sorţi unul din candidaţi pentru a contrasemna, la finalul examenului, toate cele 200 de lucrări. Apoi, tot prin tragere la sorţi, au fost aleşi patru candidaţi care au spus verbal câte un număr. Numărul respectiv a reprezentat pagina din lege de la care directorul a făcut subiectul de concurs.

REZULTATE

În cursul zilei de astăzi vor fi afişate rezultatele finale ale concursurilor desfăşurate săptămâna trecută. „Miercuri vor fi afişate rezultatele finale, după care urmează perioada de contestaţie. Există două candidate pentru postul de supraveghetor de noapte care au aceeaşi medie atât la proba scrisă, cât şi la interviu. Acestea vor fi departajate în urma unui alt interviu”, a precizat Dumitru Cotruna. 

Vizualizări: 533

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: