CE Oltenia, obligat să continue licitația pentru pază

Complexul Energetic Oltenia este obligat, prin decizia Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor, să continue licitația pentru pază. CE Oltenia anulase procedura după ce Mike Security Group a oferit cel mai bun preț. Firma de pază a contestat anularea și a obținut câștig de cauză pe 6 octombrie. 

Interesant este că Ion Răuț, șeful Direcției de Pază din CEO, dar și un șef de serviciu din subordinea lui au refuzat să semneze pentru anularea licitației. În scurt timp, direcția de pază a fost transformată în serviciu, Răuț nu a mai fost director, iar celălalt salariat a fost băgat în comisia de disciplină, pe motiv că ar fi semnat condica pe trei zile în avans.

Paza carierelor miniere și altor obiective ale CEO costă două milioane de euro pentru o perioadă de 10 luni. CE Oltenia a trimis invitație de participare la 16 firme, dar în cursă rămăseseră două:  Mike Security Group și asocierea SMB, Signovince şi Gardienii SRL. Ofertele au fost analizate timp de mai multe luni, după care licitația a fost anulată, invocându-se descoperirea unei erori în caietul de sarcini.

cnsc_paza

http://www.cnsc.ro/wp-content/uploads/decizii/decizii-2015/decizie-1677.pdf


Vizualizări: 225

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: