CE Oltenia, sponsor al elevilor olimpici

Circa 200 de milioane lei vechi a alocat Complexul Energetic Oltenia sub formă de sponsorizări pentru premierea elevilor gorjeni cu rezultate bune la olimpiade. Mâine vor avea loc festivităţile de premiere la Teatrul Elvira Godeanu din Târgu Jiu, acolo unde este aşteptat să sosească şi ministrul cercetării, Mihnea Costoiu.

Câteva zeci de elevi gorjeni care au înregistrat rezultate bune la olimpiade vor fi premiaţi mâine în cadrul unei festivităţi organizate la Teatrul Dramatic Elvira Godeanu din Târgu Jiu. Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Gorj spun că elevii merituoşi vor primi sume în bani alocate de CE Oltenia. „Vineri vom premia olimpicii, avem copii în lotul naţional la chimie. Vom premia locurile I, II, III şi menţiune la fazele naţionale ale olimpiadelor. E vorba despre peste 30 de elevi. Am obţinut o sponsorizare de la Complexul Energetic Oltenia pentru a premia olimpicii. Am primit 200 de milioane”, a declarat Ion Işfan, inspectorul general al ISJ Gorj.  

După premiere, cadrele didactice ale şcolilor din judeţ vor participa la o petrecere la un restaurant pe Insuliţa din Târgu Jiu pentru a celebra Ziua Învăţătorului. În mod normal această zi s-a serbat în data de 5 iunie, însă nu s-a putut ţine petrecerea dat fiind faptul că aceştia erau ocupaţi cu închiderea anului şcolar. Fiecare participant va trebui să scoată din buzunar circa 120 de lei.

Conducerea ISJ Gorj l-a invitat să ia parte la premierea elevilor, dar şi la petrecerea profesorilor, pe Mihnea Costoiu, ministru delegat pe Învăţământul Superior, însă acesta nu şi-a confirmat prezenţa la eveniment.

Vizualizări: 167

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: