Microclinică, salină și cabinet de medicină sportivă la MedservMin

Conducerea MedservMin încercă diversificarea serviciilor oferite. Pe lângă cabinetele medicale care funcționează în zona minieră și energetică din județ și serviciile prestate pentru Complexul Energetic Oltenia, la MedservMin va fi amenajată o salină. Mai mult decât atât, vor fi amenajate câteva cabinete medicale cu diverse specializări. Valentin Mogoe vrea ca la anul să încheie contract și cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Gorj.

Conducerea MedservMin are în plan amenajarea unei saline unde pot veni să-și trateze gratuit afecțiunile respiratorii toți minerii și energeticienii, în baza contractului pe care societatea îl are cu Complexul Energetic Oltenia. Nu doar angajații CEO pot avea acces la salină, ci și cetățenii din Târgu-Jiu, însă contra cost. „Ne-am gândit să amenajăm o salină pentru că avem spațiu suficient și este destul de căutată această metodă de tratament pentru afecțiunile respiratorii. Minerii și energeticienii au nevoie de așa ceva. Și pentru târgujieni este bine asta, pentru că pot veni aici după programul de la serviciu. Este în oraș, iar prețurile vor fi accesibile pentru toți”, a declarat Valentin Mogoe.

Cabinet de medicină sportivă

Valentin Mogoe, directorul de la MedservMin, are în plan și amenajarea mai multor cabinete de diferite specializări în incinta instituției, care ar putea avea contract cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Gorj. Se dorește în special un cabinet de medicină sportivă. În prezent aici funcționează un cabinet de masaj. „Noi vrem să amenajăm mai multe cabinete aici, unde pot veni la control nu doar angajații CEO, ci și alți cetățeni, ca să putem aduce săptămânal câte un medic renumit din alte județe să ofere consultații aici și să nu se mai ducă gorjenii de exemplu la Craiova. Am primit autorizație pentru un cabinet de medicină sportivă, ca să nu mai plece sportivii să-și facă controalele medicale în alte județe. Va lucra aici medicul de la Pandurii. Mai mult decât atât, la noi funcționează și un cabinet de masaj, de kinetoterapie și de fizioterapie. Procedura costă patru lei”, a explicat Mogoe. Conducerea Medserv Min are în plan și deschiderea unui cabinet medical în zona Rânca, atunci când va deveni stațiune.

Vizualizări: 218

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: