Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

CE Oltenia vinde clădirile de care nu mai are nevoie

Acționarii Complexului Energetic Oltenia vor analiza în ședința din 12 august propunerea Directoratului privind scoaterea la vânzare a unor terenuri și clădiri de care nu mai are nevoie. Este vorba despre căminele de nefamiliști, casa de oaspeți și cantinele de la Turceni, dar și despre restaurantul de la Săcelu.

CE Oltenia ar mai deține hostelul Maiami din Târgu Jiu, care nu poate fi pentru moment scos la vânzare din cauză că este pus gaj la bancă, dar și baza de tratament de la Săcelu, unde sunt litigii pe teren.

Aceste active aduc pierderi Complexului Energetic Oltenia și nici nu sunt utile în activitatea de producție a societății. De exemplu, baza de la Săcelu a produs în 2018 venituri de 496 mii lei, în timp de cheltuielile au depășit 1,8 milioane. Imobilele de la Turceni nu produc venituri deloc, dar compania plătește taxe locale pentru acestea de aproape 300 de mii de lei. (A.A.)

Vizualizări: 5,288

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: