Boza: De luni voi lucra eu la organigrame

ALDE Gorj pare să fi pierdut bătălia cu PSD pe Complexul Energetic Oltenia, după ce atribuțiile legate de energia pe cărbune au fost mutate din nou de la secretarul de stat Dumitrașcu (ALDE) la secretarul de stat Vișan (PSD).

Președintele Directoratului CE Oltenia, Sorin Boza, a povestit joi la Tele 3 cum se pregătea schimbarea tuturor șefilor. “Au fost în lucru organigrame, știu că se numeau peste noapte. Era o bătălie acolo care să fie numiți pe scaunele alea. Dar, îi anunț eu oficial. De luni lucrez eu la organigramă”, a spus Boza.

Acesta se vede câștigător, câtă vreme nu își mai pune problema că ar putea fi revocat, ba chiar anunță că va face el schimbări. “Au lucrat cei care se antrenau să intre pe pozițiile din Directorat. Directorii de direcții urma să fie schimbați toți, directorii de sucursale toți, toată lumea trebuia să fie schimbată. Dar, îi anunț oficial, voi lucra eu la organigramă”, a subliniat Boza.

Complexul Energetic Oltenia are de la 1 iulie un nou Consiliu de Supraveghere, despre care se spunea că va schimba Directoratul în prima ședință, undeva la jumătatea lunii iulie. Liderii PSD Gorj au avut însă discuții la nivel de prim-ministru pe această temă, după care cei de la ALDE au început să piardă teren. (A.M.)

Vizualizări: 3,778

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: