Ce părere au târgujienii despre bradul de 100.000 de euro

Bradul în valoare de 100.000 de euro din centrul municipiului Târgu Jiu  generează păreri împărțite în rândul cetățenilor. Cei mai mulți spun că este destul de scump și că mai frumos ar fi fost unul natural. Alții afirmă faptul că este bine și așa, tocmai pentru ca micuții și nu numai să se bucure de sărbătorile de Crăciun, chiar dacă pandemia îi cam ține în casă. 

Deși a costat o avere, bardul cu schelet de metal a fost scos anul acesta și amplasat în centrul orașului, în fașa Prefecturii Gorj. Ce-i drept, au existat ani în care bradul de lux a fost ținut în depozit, anul trecut cetățenii bucurându-se de unul natural.

Oamenii spun că și acesta este frumos, mai ales dacă a costat atât. Sunt unii care nici nu vor să participe la aprinderea iluminatului festiv, de teama coronavirusului.

”Voiam unul natural. Despre acesta nici nu am ce să mai spun. Am înțeles că a valorat nu știu câți bani. Eu vreau unul natural. Nu voi veni la aprinderea iluminatului festiv. Târg de Crăciun sper să nu avem. Să evităm aglomerațiile (...) Ar fi normal unul natural, dar e frumos și ăsta. Am auzit că este foarte scump, dar asta este. E frumos, multe lumini (...) Am venit în țară la pensie anul acesta. Îmi place cum arată bradul, dar cred că este prea scump. Prea multă opulență pentru noi românii”, au spus câțiva târgujieni.


Celebrul brad a fost achiziționat de pe vremea fostului edil Florin Cârciumaru. 

În privința sărbătorilor de iarnă, oamenii sunt temători și speră ca toți să respecte regulile și să depășim cu bine această perioadă.

Vizualizări: 2,005

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: