Iohannis, împotriva târgului de Crăciun de la Craiova

Craiova este primul mare oraș din România care a anunțat că va organiza târgul de Crăciun în condiții de pandemie, fapt criticat marți de președintele Klaus Iohannis. 

"Organizarea unui târg de Crăciun în plină pandemie mi se pare imposibilă și inoportună. Aceste târguri în acest an cu siguranță nu se pot organiza", a comentat Iohannis în conferință de presă.

Iată ce a transmis luni primarul din Craiova, Lia Olguța Vasilescu: "Au început pregătirile pentru Târgul de Crăciun. Pentru a evita aglomerația, anul acesta avem două locuri în care vor fi montate căsuțele, Piața Buzești si Piața Mihai Viteazul, iar in Parcul Romanescu va fi iluminat de sărbători în fața Casei Bibescu. Spre deosebire de anii trecuți, căsuțele pentru comercianți sunt vopsite în culorile Crăciunului și vor fi ornate cu ramuri de brad și instalații de lumini, iar în zona Centrului Istoric vor fi puse în valoare mai ales clădirile. Având în vedere ca Târgul de Crăciun din Craiova este inclus, anul acesta, în topul Forbes, ne dorim să aveți sărbători de poveste".

Decizia finală va fi a Direcției de Sănătate Publică Dolj și a comitetului județean pentru situații de urgență.

Vizualizări: 1,934

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: