Ce pedepse au primit antrenorii de la Pandurii

Antrenorul echipei de fotbal Pandurii Târgu Jiu, Edward Iordănescu, a fost sancţionat, miercuri, de Comisia de Disciplină din cadrul FRF cu 2 etape de suspendare şi 4.500 de lei penalitate sportivă, informează site-ul oficial al LPF. De asemenea, antrenorul secund al echipei gorjene, Radu Alexandru, a fost suspendat o etapă şi a primit o penalitate de 5.670 de lei.
Cei doi tehnicieni au fost eliminaţi de arbitrul Cristian Balaj la finalul partidei Dinamo - Pandurii Târgu Jiu, scor 1-1, disputată în cadrul etapei a 3-a a play-off-ului Ligii I. În aceste condiții, formația Pandurii Târgu Jiu nu va fi condusă de pe bancă în meciul de pe teren propriu cu Steaua, din cadrul etapei a 4-a, de antrenorul principal și nici de antrenorul secund.
Tot în cadrul ședinței de miercuri, Comisia de Disciplină a FRF i-a sancționat pe jucătorii Viorel Nicoară (Pandurii Târgu Jiu) și Valentin Ivanov (CSU Craiova) cu 3 etape de suspendare și 10.000 penalitate sportivă, respectiv o etapă și 740 de lei. (A.P.)

Vizualizări: 455

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: