Ce primar merge în inspecţie în comună pe motocicletă

Primarul comunei Cătunele, Florinel Ţuilă, a dat maşina pe motocicletă. Edilul spune că preferă să se deplaseze pe două roţi, acum că s-a încălzit vreme, şi face şi economie la combustibil. Dar principalul beneficiu este că, spune primarul, nici nu este recunoscut de angajaţi atunci când merge în inspecţie, dar nici de cetăţeni, pe care îi depistează cu uşurinţă atunci când se abat de la lege. Edilul a aflat că fostul primar de la Turceni, Ion Iordache, are patima motoarelor. A spus că nu îi propune să facă o întrecere, dar l-a invitat la o plimbare pe două roţi.

Patima motoarelor o are de pe când era mic copil, povesteşte primarul Florinel Ţuilă, iar recent a înlocuit o motocicletă mai puternică cu una mai “cuminte”. Primarul din Cătunele spune că preferă mersul pe două roţi, mai ales atunci când vremea este frumoasă. “Am motocicletă de vreo 7-8 ani. În copilărie am avut motoscuter, mi-a plăcut. Acum mi-am luat o nouă bijuterie pe două roţi. Cea veche era mai sport, pentru mai tineri. Acum, o dată cu vârsta, am schimbat-o şi am luat una mai bătrână dar e mai practică pentru mine. E Honda Rebel, fabricaţie 2000, cealaltă era 2007. E mai plăcut, în perioada aceasta te strecori mult mai uşor pe drum, merg şi pe dealuri, pe unde am treabă pe acolo intru cu ea. O folosesc în special când trebuie să plec de la primărie prin sate. Mă deplasez mai repede, mai eficient şi intru unde vreau cu ea. Am fost recent în inspecţie la şcoală la Valea Mănăstirii, unde cosim terenul de fotbal şi am vrut să văd cum lucrează băieţii acolo”, a declarat primarul din Cătunele, Florinel Ţuilă. Primarul a mai spus că de regulă cetăţenii nu îl recunosc când merge cu motocicleta asta pentru că de fiecare dată poartă casca de protecţie. “Cred că unii nu mă cunosc pentru că am casca în cap. Mă ajută pentru că mă deghizez, nu mă recunoaşte lumea”, a mai spus Ţuilă. 

RECOMANDARE

Primarul Florinel Ţuilă mai are la primărie şi o bicicletă pe care o mai foloseşte din când în când. Edilul a recomandat primarilor din judeţ să folosească acest mijloc de transport, pentru că este mai sănătos şi totodată cea mai economică variantă pentru a inspecta localităţile pe care le conduc.   

Vizualizări: 170

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: