Ce primărie din Gorj are 13 posturi vacante

Primăria Aninoasa din județul Gorj are 13 posturi vacante, pentru că nu se găsesc specialiști dispuși să vină să muncească la stat, în mediul rural. În această situație, mai toți angajații au sarcini în plus, în timp ce primarul și-a luat consilier personal.

Primăria din Aninoasa funcționează în acest moment cu 11 funcționari și 8 angajați contractuali. Volumul de muncă este imens aici, pentru că 11 salariați trebuie să suplinească încă 13 posturi vacante în acest moment. ”Noi avem mare nevoie de personal în primărie. Avem nevoie urgentă de secretar, am tot scos postul la concurs, dar degeaba, ne trebuie jurist, specialist la urbanism, contabil, asistenți comunitari, șofer, dar și câțiva angajați la sistemul de alimentare cu apă. În acest moment am 11 funcționari în primărie și 8 angajați contractuali, aceștia fiind șoferi, personalul de serviciu, bibliotecar și la serviciul de alimentare cu apă”, a declarat Ilie Petroi, primarul din Aninoasa.

Din personalul contractual face parte și consilierul personal al primarului, remunerat lunar cu aproximativ 2.000 de lei. ”Am consilier personal și are mai multe activități pe care le face prin fișa postului, mai face copii xerox la cetățenii care vin la primărie, mă ajută cu documentația pe care trebuie să o întocmesc eu ca și primar, semnează în locul meu, merge acolo unde nu pot eu ajunge”, a mai spus Ilie Petroi.

Vizualizări: 6,205

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: