Ce vrea să facă Morega cu târgul săptămânal

O investiție de aproximativ 120.000 de lei din Motru se află într-o stare care lasă de dorit. Este vorba despre târgul săptămânal, zona care nu a mai fost utilizată de mult timp. Primarul din Motru, Cosmin Morega, spune că lucrarea nu a fost executată bine de la bun început. Edilul mai anunță faptul că va face o nouă investiție în zona respectivă de care motrenii să se folosească.

”Acel târg săptămânal a fost făcut de mântuială. Oamenii au așteptări. Acel târg a fost făcut pe repede înainte pe banii comunității și nu a adus niciun beneficiu financiar acestui UAT, ci doar cheltuieli. O să vă prezint o situație de la deschidere și până în prezent, unde suma este aproximativ 10.000 de lei în această perioadă, dar cheltuielile depășesc ordinul miliardelor, fiind vorba despre cheltuieli ce țin de apă, curentul, investiția în sine, apă și multe alte lucruri”, a spus primarul Morega, la Radio Infinit.

Edilul este de părere că acest târg săptămânal trebuie să fie predat Direcției Publice Motru. ”Acest târg trebuie să fie în administrarea Direcției Publice Motru. Au personal pentru a face taxarea și pentru a-l întreține. Fără o astfel de decizie, acest târg va fi în continuare un dezastru. Direcția Publică are piața în subordine, iar acest târg săptămânal poate fi legat de piață”, a mai spus primarul din Motru.

Cosmin Morega a realizat și un filmuleț pe care l-a și postat pe pagina sa de socializare.

Vizualizări: 2,603

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: