Ce priorităţi are primarul din Logreşti în 2016

Primarul comunei Logreşti, Ion Băluţă, şi-a pus pe hârtie priorităţile din acest an. De departe principala preocupare a primarului o constituie drumurile din localitate, dar nu va neglija nici sănătatea sau educaţia de pe raza comunei. Totodată, primarul va lucra în acest an şi la extinderea reţelei de alimentare cu apă în toate satele comunei.

Autorităţile locale din comuna Logreşti au pus deja pe tapet activităţile din acest an. În primul rând primăria va lucra la proiectul de extindere a reţelei de apă şi canalizare în satele Logreşti, Moşteni, Popeşti, Măru şi Seaca. ”Am reuşit să terminăm şi să punem în funcţiune sistemul de alimentare cu apă, iar anul acesta avem în vedere o extindere şi în celelalte sate componente. O altă prioritate o constituie asfaltarea uliţelor săteşti, mai cu seamă uliţa de la Frunza unde se află şi şcoala primară, continuarea asfaltării drumului care duce la Biserica Târgu Logreşti, dar şi pietruirea unui drum care face legătura între satul Seaca şi satul Obislavu din judeţul Vâlcea”, a spus primarul comunei Logreşti, Ion Băluţă.

Autorităţile locale vor acorda o atenţie sporită şi condiţiilor în care se desfăşoară actul de educaţie. În acest sens, primarul a stabilit ca în funcţie de bugetul din acest an să reabiliteze şcoala de la Târgu Logreşti. ”Când spun reabilitare mă refer mai mult la o termoizolare şi la dotarea cu un laborator de fizică. Şi anul trecut am avut în vedere această şcoală, am dotat-o cu cinci calculatoare noi achiziţionate din bugetul local”, a spus primarul Ion Băluţă. Cât priveşte sănătatea în comuna Logreşti, primarul localităţii spune că Centrul de Sănătate este foarte bine pus la punct atât din punct de vedere al dotărilor cu aparatură medicală, cât şi din punct de vedere al calităţii actului medical. ”Voi continua şi la Centrul de Sănătate lucrările de reabilitare şi am în vedere achiziţionarea unei electrocardiograme, la solicitarea cadrelor medicale”, a spus Ion Băluţă, primarul din Logreşti. 

Vizualizări: 473

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: