Zonă de picnic modernă, înfiinţată pentru cetăţenii din Fărcăşeşti

Veşti bune pentru cetăţenii comunei Fărcăşeşti. Autorităţile locale anunţă că au finalizat construcţia unei zone speciale pentru picnic la nivelul comunei. Astfel, când vremea va permite, localnicii pot să facă grătar la marginea pădurii, într-un loc special amenajat, cu terasă şi zonă de parcare a autovehiculelor. Administraţia locală şi-a propus ca în următorii ani să realizeze câte un spaţiu de picnic ca acesta în fiecare sat.

Cetăţenii comunei Fărcăşeşti au un motiv în plus să meargă la picnic. Primăria a alocat fonduri de la bugetul local pentru amenajarea unei zone pentru grătar, iar investiţia a fost finalizată luna trecută. A fost realizată o platformă betonată unde s-au montat bănci şi mese. A mai fost amenajată şi o platformă betonată pentru grătar, lângă care a fost montată şi o masă ce va fi folosită de localnici pentru prepararea bunătăţilor. Mai mult decât atât au fost realizate şi trei spaţii unde pot fi răcite băuturile. "Am amenajat un spaţiu modern de picnic în satul Peşteana de Jos pentru cetăţenii comunei. Investiţia a fost realizată din fonduri proprii, undeva la 35.000 lei. Am făcut şi racordarea la apă dintr-un izvor, ce poate fi folosită pentru răcirea băuturilor. Avem un grătar, mese şi scaune şi urmează ca în acest an să mai construim două foişoare pentru un număr mai mic, de 8-10 persoane. Spaţiul este deja funcţional şi poate fi folosit de cetăţeni. Anul acesta o să asigurăm şi iluminat permanent până la spaţiul de picnic, pentru că este reţeaua foarte aproape şi vom pune chiar şi camere de supraveghere. Vom încerca pe fiecare an să construim câte un spaţiu de picnic pentru fiecare sat", a declarat Dănuţ Bălu, primarul comunei Fărcăşeşti.

Autorităţile locale din Fărcăşeşti au precizat că anul acesta au în intenţie să betoneze drumul de acces către spaţiul de picnic, circa 700 de metri, astfel încât accesul pietonal şi al autovehiculelor să se facă mult mai uşor.

Vizualizări: 203

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: