Ce rău e să fii PSD-ist prost!

Mare noroc am avut cu internetul ăsta! Cred că, dintre binele cu UE şi binele cu accesul liber la informaţie, ăsta cel mai din urmă e chiar mai important. E drept că au şi mulţi proşti acces la internet. E drept că au apărut sute de site-uri obscure special pentru proşti, care tăvălesc minciuni, închipuiri şi teorii ale conspiraţiei fără precedent, care sunt ulterior sharuite de oameni cu parfum de mari adevăruri. Dar, per total, proştii sunt înfrânţi datorită circulaţiei instantanee şi transparente a ideilor. Pentru că informaţia circulă atât de repede şi de liber, proştii sunt articulaţi rapid şi urgent. Li se dă în cap cu sarcasmul şi ei, săracii, nici nu ştiu ce i-a lovit.

Şi, dacă e să ne referim la internetul românesc, e simplu să-i recunoaşteţi: proştii sunt ăia care susţin PSD-ul. Dacă cumva aveai dubii în legătură cu inteligenţa ta, e destul de simplu: dacă ai votat cu PSD în ultimii 14 ani (o să exclud dureroasele alegeri din turul 2 din 2000), eşti un cretin. Serios. Fără nici un dubiu. Eşti pur şi simplu idiot. Dacă nu ai votat cu PSD-ul, poţi totuşi să fii şi tu cretin, dar ai şanse mai mici şi măcar nu e sigur.

Sigur, mai ai şi varianta în care eşti ticălos. Pesediştii care nu sunt cretini sunt ticăloşi. Adică îşi urmăresc interesul personal, au ceva de câştigat din mizeria la care se fac părtaşi. Dar ăia sunt cam 1%, deci nu te culca pe o ureche, fericit la gândul că eşti un ticălos şmecher şi descurcăreţ. Dacă îţi place PSD-ul şi l-ai votat, e mult mai probabil să fii tâmpit şi-atât.

Cel mai bun exemplu este cel de pe pagina ”Alături de Victor Ponta”, un event creat pe bune de o doamnă care dorea să scoată lumea în stradă pentru a-l aduce pe Ponta înapoi. Aproape instantaneu, pagina s-a umplut de sute de miştocari care, scriind voit agramat şi cu multe glume prin text, au susţinut cauza premierului Ponta. Evident, pesediştii nu s-au prins. Pentru că pesediştii sunt idioţi, după cum vă spuneam. Nu m-ar mira chiar să iasă în stradă, încurajaţi de puhoiul de comentarii ”pozitive”. Din care redau trei, toate primite cu aplauze de pesedişti:

1.”ATENŢIE CIOLOJ! PÂNĂ PE 21 NOIEMBRIE AI O ŞANSĂ. UNA SINGURĂ. Nu v-om mai ieşii dacă componenţa la următorul guvern va fi:

Ministerul Culturii: Dan Şova
Ministerul Educaţiei: Maria Grapinii
Ministerul Dezvoltării Sociale (programul Primul Cort): Mădălin Voicu
Ministerul Turismului (cu proiecte în zona de turism dacic: brazdă, brânză, viezure, mânz, piz*ă etc.): Radu Mazăre
Ministerul Românilor cu un Singur Testicul de Pretutindeni: Ilie Sârbu 
Șeful prim-ministrului (prim-prim-ministru): Victor Ponta”

2.”Nu voi fii în stradă alături de Dl. Dr. Victor Ponta din superstiție. O să stau akas și o să mânc florikele de popocorn. Nu de alta, dar a-m mai fost shi alături de Dl. Prof. Dan Voiculescu ani trecuți și uite ce i sa ântămplat!”

3.”Abia pe 21 noiembrie ați pus protestul?! Acest grup nu-l iubește pe Victor Ponta suficient! Păi, până atunci ce facem?! Cum trăim noi 11 zile fără Victor Ponta premier?! M duc pe grupul care face protestul mâine. Auzi, ZECE ZILE de întuneric și incompetență! Să vă fie rușine, băsiștilor! Unde erați voi când domnul Ponta era dat jos? Vi se tăiase internetul? Erați la grătar? Chefuiați când cel mai bun premier postdecembrist era mazilit de niște tineri fără minte Rușine! Dacă chiar îl iubeam, cum ne lăudăm acum (TARDIV!), ieșeam zilnic câte 50.000 în stradă, în timpul mandatului domniei sale, pentru a-i celebra conducerea și pentru a-i mulțumi pentru tot ce face pentru noi. Orice zi cu Victor Ponta prim-ministru a fost o bucurie, o sărbătoare a neamului românesc, și trebuia tratată ca atare. Din păcate, așa e omul: nu deține înțelepciunea de a aprecia ce are până nu pierde acel ceva. Și omul ca oml, DAR MAI ALES BĂSISTUL!”.

Vizualizări: 173

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: