Rotaru a făcut adeziune la PNL. Vrea să fie primar la Târgu Jiu!

Primarul din Leleşti, Marian Rotaru, s-a înscris ieri în PNL Gorj. Acesta a şi participat joi la întâlnirea cu cei doi copreşedinţi Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, declarând că şi-a făcut adeziune la această formaţiune politică şi că este susţinut de liberali atât la primăria Târgu Jiu, cât şi la primăria Leleşti. Cu Marian Rotaru sunt deja şase candidaţi liberali la primăria municipiului Târgu Jiu.

Rep.: Aţi trecut oficial la Partidul Naţional Liberal?

M.R: Am luat hotărârea cea mai bună pentru mine şi pentru oamenii din Leleşti. Este adeziune, am făcut acest pas pentru că nu aveam altă soluţie, pentru că la PSD este aşa cum este şi, dacă eu am făcut acest pas după ce am consultat cetăţenii din Leleşti, ce rost mai avea să dau înapoi? Cetăţenii nu au avut nimic împotrivă, ba din contră s-au săturat şi ei de promisiuni, de multe care nu s-au realizat din punctul de vedere al actualei guvernări.

Rep.: O să candidaţi la Târgu Jiu din partea PNL?

M.R: Acum doar ce am făcut acest pas, m-am decis să candidez din partea Partidului Naţional Liberal, voi avea timp destul ca să discut cu cetăţenii să văd dacă îmi dau dezlegare să merg mai departe sau să continui la Leleşti. Sper să fiu un om disciplinat la partid şi să rezolv sarcinile care mi se dau şi care sunt prevăzute în statutul Partidului Naţional Liberal şi pe care nu îl cunosc până acum. Eu nu îmi dau şanse mie, dau şanse egale la toţi colegii, pentru că de asta este competiţie. În urma sondajului se va vedea cine va avea şanse să candideze, eu îmi doresc să îmi rezolv problemele pe care le am la Leleşti.

Rep.: Dacă nu o să candidaţi la Târgu Jiu, PNL vă va susţine la Leleşti?

M.R: Asta a fost prima condiţie, să mă susţină pentru o candidatură la primăria Leleşti, nu a fost o altă condiţie pentru că eu deocamdată sunt primar în comuna Leleşti, aici îmi desfăşor activitatea. Nu m-am dus la PNL pentru funcţii, m-am dus ca simplu membru, m-am dus să demonstrez dacă merit să iau vreo funcţie pe parcursul timpului, nu am bătut cu pumnul în masă că vreau o funcţie, dimpotrivă, eu am fost mulţumit că împreună cu Gorghiu şi cu Blaga am avut o discuţie principială, nu pe un ton de a spune să iau poziţia ghiocelului, nu pe un ton de a spune să stau sub papucul dumnealor. Am avut parte de o primire călduroasă, fără ostilitate, pentru mine a fost o onoare să fiu primit aşa şi de acum încolo voi avea o mare responsabilitate. Întotdeauna am spus ce am avut de spus, nu am jignit pe nimeni, am avut un punct de vedere pertinent mereu.

Vizualizări: 195

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: