Ce salariu va încasa Pătrăşcoiu la Aparegio

Traian Pătrăşcoiu este noul director al societăţii furnizoare de apă şi canal în Gorj, Aparegio. Acesta a promovat selecţia organizată pentru funcţia de director general al societăţii. Acum va trebui să-şi dea demisia din funcţia de consilier local, pentru că există incompatibilitate între cele două funcţii.

Noul director general la Aparegio, Traian Pătrăşcoiu, va începe chiar de astăzi activitatea. Pătrăşcoiu a spus ce planuri de viitor are în ceea ce priveşte unitatea. „Acum am plauri teoretice, va trebui să iau legătura şi cu realitatea. Vreau să extindem finanţările europene, finalizarea lucrărilor care sunt în curs de derulare pe fondurile accesate în 2007 şi care au termen de predare anul acesta. Mai multe voi putea spune după ce luăm pulsul”, a spus Traian Pătrăşcoiu.

Pătrăşcoiu va fi remunerat lunar cu un salariu brut de 7500 lei, tot atât cât primea şi fostul director al Aparegio, Ion Popescu.  Traian Pătrăşcoiu este şi consilier local PSD la Târgu Jiu, însă va trebui să-şi depună demisia în termen de 15 zile pentru a nu se afla în situaţia de incompatibilitate. ”Voi depune demisia din funcţia de consilier. Am un termen la dispoziţie”, a mai spus Pătrăşcoiu.

Cel mai probabil, postul vacant de consilier nu va fi ocupat prea curând. Asta pentru că doi consilieri sunt suspendaţi în prezent, Mihai Gherghe (PSD) şi Emilia Horhoianu (PNL), după ce Prefectura Gorj a dat în judecată Consiliul Local, pe considerentul că la promovarea lor în funcţie nu au fost respectate procedurile. „Aşteptăm să vedem punctul de vedere al justiţiei legat de consilierii suspendaţi. Ştiu că vineri au termen. Până atunci nu putem spune cine va veni pe acest post de consilier. Oricum, va trebui să avem şi acceptul celorlalte partide”, a declarat Aurel Popescu, preşedinte PSD Târgu Jiu.

Vizualizări: 482

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: