Drum judeţean „cârpit” de 11 ani

Drumul judeţean ce tranzitează comuna Leleşti a fost lăsat de izbelişte de autorităţile judeţene. Primarul localităţii, Marian Rotaru, spune că de când este el primar drumul cu pricina a fost doar „cârpit”. La tot pasul, drumul este presărat cu gropi, unele mai adânci decât altele. Autorităţile judeţene spun că şi anul acesta, DJ 672 D se află prins tot într-un program de întreţinere şi reparaţii.

Marian Rotaru, primarul din comuna Leleşti, spune că a făcut nenumărate demersuri la Consiliul Judeţean pentru modernizarea drumului judeţean ce tranzitează comuna. Rotaru a precizat că, de 11 ani, Consiliul Judeţean Gorj a făcut numai plombări pe tronsonul respectiv, iar gropile îşi fac mereu apariţia. „Este plin de gropi, este singurul drum din comună care arată jalnic. Oamenii vin peste mine în primărie şi mă întreabă de ce nu-l repar dar nu pot să stau la fiecare 1.000 de cetăţeni să le explic că drumul nu este al meu. De când sunt eu primar, de 11 ani, nu s-a turnat niciodată covor asfaltic. Oamenii au absolut toate utilităţile numai acest drum este plin de gropi”, a declarat primarul Marian Rotaru.

Acesta a precizat că s-a săturat câte adrese a înaintat către autorităţile judeţene. „Nu am cu cine discuta, nu am găsit înţelegere la preşedintele Consiliului Judeţean. Am făcut adrese la adrese prin care le-am adus la cunoştinţă şi nimic”, a spus Marian Rotaru. Reprezentanţii Consiliului Judeţean Gorj au declarat că „evident„ şi anul acesta, DJ 672D va fi supus unui program de întreţinere şi reparaţii. „Este evident că DJ672D este cuprins în programul de întreţinere şi reparaţii pe anul 2015. Se vor efectua lucrări de plombare şi reparare. Astfel de lucrări înseamnă şi turnare de îmbrăcăminte asfaltică uşoară dacă se constată, în urma prognozării la ieşirea din sezonul rece, că este nevoie de covor asfaltic”, a declarat Oana Paloş, purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean Gorj.

LUCRĂRI

Reprezentanţii Consiliului Judeţean au precizat câteva din proiectele ample de modernizare ale drumurilor judeţene care vor continua anul acesta. Lucrările pe aceste drumuri au început anul trecut şi vor continua în 2015. Printre acestea se numără DJ 672 care traversează localităţile Ciuperceni, Godineşti, Tismana, Topeşti, Peştişani, Brădiceni, Buduhala, DJ 665-Pociovalişte, Siteşti, Bumbeşti Piţic şi DJ 673 A Dragoteşti-Mătăsari. Pe aceste drumuri vor continua lucrările de turnare îmbrăcăminte asfaltică, dar şi lucrări la rigole.

Vizualizări: 205

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: