Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Ce sancțiuni riscă medicul și asistenții din Târgu Jiu

Comisia de disciplină din cadrul Spitalului Târgu Jiu, care a verificat acuzațiile care i se aduc medicului Vlad, a propus sancționarea acestuia cu 10% din salariu timp de trei luni. Este vorba de medicul pneumolog Elena Vlad, care s-a plâns în fișa de internare a unei paciente de lipsa de personal și de salarizarea necorespunzătoare pentru cei care fac bronhoscopii.

Medicul nu și-a lăsat asistenta, gravidă în nouă luni, să efectueze operațiunea care implica unele riscuri. Trist este că pacienta a murit câteva zile mai târziu, iar mai apoi și pruncul asistentei a murit înainte de naștere.

Comisia de disciplină a mai propus sancționarea a doi asistenți medicali cu 10% din salariu timp de două luni, aceștia fiind fotografiați în timp ce se tundeau în sala de mese a pacienților de la Psihiatrie. (A.M.)

Vizualizări: 3,510

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: