Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Polițiștii, la o firmă de dezmembrări auto. Ce au căutat!

Poliţişti din cadrul Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase și Serviciului Criminalistic au efectuat verificări în baza Planului de acţiune PERICULOASE 2019, la o firmă de dezmembrări auto din comuna gorjeană Bengești Ciocadia. 

Polițiștii au vrut să afle dacă este respectată legea în privința depozitării și valorificării deșeurilor periculoase, cum ar fi acumulatorii auto, lichide de răcire, lichid de frână, lichid al sistemului de aer condiționat, etc. 

"Uleiurile uzate care fac parte din categoria deșeurilor periculoase conform prevederilor HG 856/2002 privind evidenta deșeurilor și aprobarea listei cuprinzând deșeurile, inclusiv deșeurile periculoase, care au rezultat în urma tratării vehiculelor scoase din uz, nu au fost stocate corespunzător, conform obligațiilor asumate în autorizația de mediu și a prevederilor specifice aflate în vigoare", arată IPJ Gorj. 

În cauză a fost întocmit dosarul penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de neluarea sau nerespectarea măsurilor obligatorii în desfăşurarea activităţilor de colectare, tratare, transport, valorificare şi eliminare a deşeurilor periculoase. (A.M.)

Vizualizări: 5,280

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: