Ce schimbări vor liberalii la conducerea spitalului

Consilierii județeni din partea PNL Gorj au inițiat un proiect de hotărâre pentru schimbarea reprezentanților Consiliului Județean Gorj în Consiliul de Administrație al Spitalului Județean din Târgu Jiu.

Până de curând, reprezentanții CJ Gorj erau Valentin Popa, care este și liderul Sanitas Gorj, și Daniela Stricescu, funcționar din consiliul județean. Liberalii au propus într-o ședință anterioară schimbarea celor doi, dar aceștia au demisionat, iar proiectul de hotărâre a rămas aparent fără obiect.

Doar că în locul celor doi au intrat supleanții Mircea Nimară și Mihaela Melania Fîcea, persoane desemnate pe lista de supleanți în 2010, ca și Popa și Stricescu.

Consilierii liberali propun ca în ședința de la sfârșitul acestei luni cei doi să fie revocați din funcție și să fie desemnați alți doi membri în CA, a spus Denisa Șuță, consilier județean.

Consiliul de Administrație al spitalului din Târgu Jiu are cinci membri, doi din partea Consiliului Județean, doi din partea Ministerului Sănătății și unul desemnat de președintele CJ Gorj. (R.S.)

Vizualizări: 2,454

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: