Candidatura lui Marcel Romanescu, pusă sub semnul întrebării

Președintele executiv al PSD Gorj, Cosmin Popescu, a făcut luni declarații menite să pună sub semnul întrebării candidatura lui Marcel Romanescu la Primăria Târgu Jiu, din partea PNL. Popescu a spus că PSD va desemna candidatul la Târgu Jiu în funcție de candidatul pe care îl va desemna PNL.

Romanescu este primar în funcție și este puțin probabil să nu fie susținut în vară de PNL pentru un nou mandat. Pentru social-democrați însă lucrurile nu par clare. “Avem în curs o cercetare sociologică și noi vrem să ne desemnăm candidat în funcție de candidatul pe care PNL o să îl desemneze pentru Primăria municipiului Târgu Jiu”, a spus Cosmin Popescu. PNL Târgu Jiu l-a desemnat deja pe Marcel Romanescu drept candidat la al doilea mandat, dar Cosmin Popescu a ținut să sublinieze că mai sunt și alte filtre. “Mai există biroul lor permanent județean, conferința județeană”, a spus liderul PSD Gorj.

Marcel Romanescu nu pare însă îngrijorat. Spune că PNL a decis ca toți primarii în funcție să fie susținuți pentru noi mandate. “PNL are o hotărâre de Birou Permanent Național prin care primarii în funcție candidează pentru alegerile din vară”, a spus Romanescu.

Primarul din Târgu Jiu a menționat că PNL nici măcar nu face sondaj în municipiu. PSD este deja la al treilea sondaj în ultimul an, dar anunțarea candidatului a fost permanent amânată. (A.A.)

Vizualizări: 2,865

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: