Un deputat publică imagini din telefonul unui șef de instituție

Fapt fără precedent în județul Gorj! Un deputat a publicat pe pagina de socializare capturi ale unor convorbiri private pe WhatsApp dintre șeful Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj, George Romanescu, și alte persoane. Deputatul Vîlceanu a vrut să demonstreze astfel că articolele apărute în presă despre afacerile familiei sale ar fi comandate politic. Apare însă întrebarea cine a încălcat legea, accesând telefonul inspectorul șef al ITM Gorj.

Vîlceanu susține că a primit pozele. “Am primit in aceste zile câteva poze cu discutii din telefoanele unor oameni care se ocupa de aceasta campanie de denigrare. Vedeti in poze o discuție intre domnul Belgher și directorul ITM Gorj George Romanescu, unde este anunțată ancheta de la România Libera despre mine, adică exact ce scrie un "jurnalist" pe Facebook, astăzi. In celelalte poze vedeti cum același director al ITM trimite linkul cu articolul "jurnalistului" şi altei persoane, pentru a fi distribuit. Mai am și altele, dar cred ca acestea sunt cele mai relevante”, a scris Vîlceanu pe pagina de socializare.

Articolul din România liberă, semnat de Narcis Daju, face referire la faptul că șefii Finanțelor Gorj au fost detașați în alte județe, după ajungerea PNL la guvernare, și că ar fi o răzbunare ca urmare a unui control făcut la firma familiei lui Vîlceanu, control care a scos la iveală afaceri cu firme fantomă. Din documentele de control rezultă că S.C. TREFO S.R.L. ar fi achiziționat, doar scriptic, materie primă, în principal tablă, de la 14 firme. (R.S.)

update: George Romanescu a spus la Radio Infinit că respectivele conversații nu sunt din telefonul lui. "I-am explicat acest lucruri domnului Dan Vîlceanu și sper că a înțeles. Cineva l-a dezinformat", a spus șeful ITM Gorj.

Articolul din România liberă, AICI.

Postarea lui Dan Vîlceanu:

Vizualizări: 4,827

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: