Un primar amenință cu proteste în fața Consiliului Județean Gorj

Nemulţumit de modul în care şi anul acesta Consiliul Judeţean Gorj a repartizat cei 20% din sumele defalcate din taxa pe valoarea adăugată, un primar vrea să ia măsuri. Primarul din Bobboşi, căci despre el este vorba, vrea să protesteze în faţa Consiliului Judeţean împreună cu localnicii din comuna pe care o conduce. Mai mult decât atât, vrea să facă şi o plângere împotriva peşedintelui Consiliului Judeţean Gorj.

Gheorghe Bilea a ajuns la capătul răbdării şi a răbufnit în momentul în care a văzut că şi de această dată comuna Bolboşi a primit de la Consiliul Judeţean zero lei.

"Nu mai merge aşa. O să iau legătura cu un avocat să fac o plângere penală împotriva Consiliului Judeţean, pentru că ne umileşte de 4 ani. În plus, o să iau oamenii din comună în cizme şi o să-i duc să protestăm în faţa Consiliului Judeţean. Mergem în cizme ca să vadă şi consilierii judeţeni cum se circulă în Bolboşi, că nu avem bani de drumuri. Nu îşi bat joc de noi, îşi bat joc de cetăţenii din Bolboşi. Nu ne gândeam că nu ne dau nimic. Ne aşteptam la o sumă mică, dar să primim zero lei e prea mult", a spus Bilea.

Primarul din Bolboşi va discuta şi cu restul colegilor aflaţi în aceeaşi situaţie. "O să discutăm această situaţie şi pe linie de partid, că până la urmă ni se trage de la culoarea politică. Comuna Bolboşi de 4 ani nu a primit un leu de la Consiliul Judeţean. Vreau să vă spun că primesc bani aceiaşi primari care sunt abonaţi la fondurile Consiliului Judeţean. E bătaie de joc", a mai spus Gheorghe Bilea, primarul din Bolboşi.

Vizualizări: 5,586

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: