Ce se face la Polovragi cu un milion de euro

Persoanele defavorizate dintr-o localitate din Gorj vor merge la cursuri două ore pe zi şi vor fi angrenate în activităţi interactive. Totul se face în cadrul unui proiect cu finanţare europeană care se va implementa în comuna Polovragi.

Valoarea proiectului este de 1.000.000 de euro, bani de care vor beneficia persoanele defavorizate. Acestea vor beneficia de o serie de servicii organizate la nivelul comunei Polovragi. "Grupul ţintă îl constituie persoanele defavorizate de pe raza comunei noastre. Vrem să dezvoltăm o serie de servicii pentru ei. Zilnic câte 1-2 ore vor participa la cursuri de cunoaştere, medicale, legislative, activităţi sociale, dar şi o serie de activităţi interactive. Vor participa romi din comună, dar şi restul populaţiei defavorizate, indiferent de vârstă. Se vor face grupe şi vom lucra cu ei", a precizat primarul din Polovragi, Gheorghe Epure.

Activităţie de incluziune socială vor fi desfăşurate la Căminul Cultural din Polovragi şi la o grădiniță. În perioada următoare vor fi selectaţi şi câţiva parteneri pentru implementarea proiectului.

Vizualizări: 1,608

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: