Ivanov, demisa de la sefia DSP Gorj

Victor Costache, ministrul Sănătății, a decis astăzi demiterea directorului Direcției de Sănătate Publică Gorj, Ivanov Carmen în cadrul videoconferinței organizate cu reprezentanții direcțiilor de sănătate publică din teritoiu.

Directorul DSP Gorj nu a respectat procedurile și legislația în vigoare privind instituirea măsurii de carantină a persoanelor în situația de urgență de sănătate publică internațională determinată de infectarea cu COVID-19 și nu a instituit măsurile corespunzătoare în vederea prevenirii și limitării efectelor epidemiei. De asemenea, directorul DSP Gorj nu a utilizat spațiile de carantină identificate la nivelul județului și a transmis raportări inexacte privind situația din primul județ în care a fost identificat un caz de COVID -19.

Victor Costache, ministrul Sănătății a convocat în această dimineață o videoconferință de urgență cu reprezentanții direcțiilor de sănătate publică din teritoriu și municipiul București cu privire la gestionarea modului de prevenire a infecției COVID-19.

Au fost verificate respectarea procedurilor, privind instituirea carantinei și a măsurilor de autoizolare la domiciuliu.

Sursa: Comunicat de presă

Vizualizări: 4,635

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: