Ce spun tinerii despre banca amplasată în memoria lui Andrei Popescu

După ce municipalitatea a montat o bancă în locul în care a fost găsit adolescentul care și-a pierdut viața în râul Jiu, tinerii au reacționat.

În urmă cu câteva zile, comunitatea din Târgu Jiu și-a manifestat dorința de a avea o bancă în memoria lui Andrei Popescu. Tinerii au făcut o petiție online, iar inițiativa acestora a ajuns și la autoritatea publică.

În această dimineață, a fost montată o bancă. Tinerii spun că nu este tocmai ce își doreau să vadă. Deși unii dintre ei apreciază inițiativa, aceștia spun că s-au gândit la cu totul alt concept.

"eu cred ca banca e o idee buna, e ceva nou pt targu jiu...
e si folisitoare 
dar in niciun caz nu in locul respectiv
cred ca cel mai bine ar fi sa mute banca altundeva in parc, sa le fie folisitoare multor oameni in continuare si in locul bancii pe care ar folosi o multi oameni in scopuri care nu au legatura cu scooby
sa aduca o banca normala de lemn care ar servi mult mai bine scopului principal...
ca prietenii lui sa se simta mai aproape de el stand acolo.
apreciez ca cine a hotarat sa aduca banca smart a avut intentii bune, chiar sa faca ceva deosebit
dar cred ca ar fi mai potrivit sa o plaseze in alta parte si sa o inlocuiasca (in scopul de a fii un loc special pentru persoanele care au pierdut un apropiat, nu pentru alti oameni  care, in general ar folosi o banca smart in alte folosuri)"

"eu cred ca respectiva banca nu se potriveste cu scopul petitiei noastre...
banca smart este ceva nou in oras si asta ar inseamna ca va atrage multe persoane care au motive diferite de motivul pentru care ne am dorit o banca. banca smart ar fi mereu ocupata de persoane care vor sa stea acolo pentru ca este ceva diferit sau pentru ca nu au baterie la telefon, iar cei care si au pierdut un apropiat acolo nu vor avea locul pe care si l au dorit.
cred ca banca smart ar trebui sa fie mutata in alt loc in parc pentru ca altii sa se poata bucura de ea, iar in locul ei sa fie adusa o banca obisnuita care sa se potriveasca scopului initial"

"in primul rand tin sa multumesc primariei pentru gestul lor de a ne asculta rugamintile si de a amplasa o banca unde dragul nostru prieten, scooby cum prefera sa i se zica a decis sa puna capat luptei si a lasat in urma zeci de prieteni, profesori si o familie indurerata; insa, nu o consider adecvata locului in care a fost amplasat, este putin prea moderna si prea ,, nu pe stilul meu’’ cum ar zice acesta. 
consider ca ar trebui mutata intr-o alta zona a parcului si chiar sa fie amplasate mai multe banci de genul acesta, fiind o alternativa ecologica in profucerea energiei electrice, dar eu personal, as prefera o banca clasica, de lemn pe care noi sa o presonalizam cum ii placea lui scooby. si sa ne adunam pentru a ne simti mai aproape de prietenul nostru. 
de asemenea, banca este dotata cu porturi USB, in cazul acesta, multi tineri, care au nevoie doar sa-si incarece telefonul sau orice dispozitiv ar ocupa spatiul si cei care isi doresc sa mearga si sa tina un moment de reculegere in locul respectiv, s-ar putea simti inconfortabil sau chiar ar putea fi deranjati daca persoanele ce utilizeaza banca cu un alt scop ar produce zgomote"

"Din păcate așa procedează politicul. În orice situație, problemă, caz sau necaz, ei văd oportunitatea de campanie electorală mascată sub diferite forme. Dacă te uiți pe social media/tik tok-ul primarului, o să vezi cum se fălește cu această "realizare" și iti și spun cum a gandit-o: "ba, a decedat un tânăr, s-a sinucis, ce o fi făcut el. Multi elevi au făcut petiție, bubuie social media cu cazul lui, hai să punem o bancă smart că ăștia sunt de ăia cu mediul, cu tehnologia, știi ce zic? Suntem direct pe felia lor daca facem așa"

Au fost câteva din reacţiile afişate în mediul online.

Vizualizări: 1,383

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: