Bunătăți de la stână la Târgul de Crăciun din Piața Prefecturii

Dacă până acum, Ziua Națională o petrecea la târguri de turism din București sau din afara țării, băcița Mărioara Babu anunță că, în acest an, va fi în Târgul de Crăciun din Târgu Jiu. De vineri, va aduce în Piața Prefecturii bunătățile tradiționale de la stână care au făcut-o celebră în ultimii ani și care i-au adus titlul de Tezaur Uman Viu.

“Dragi prieteni gorjeni (dar nu numai), vom petrece 1 Decembrie, Ziua Naţională a României împreună, la TÂRGU JIU! Ne vedem lângă bradul frumos împodobit, în Piaţa Prefecturii, începând chiar de vineri. Cu ce vin? Păi cu ce "mă laud" de atâţia ani la Stâna Ștefanu: cu produse tradiţionale și montane, atestate oficial de Ministerul Agriculturii și de Agenţia Zonei Montane, cele cu care am fost atât la târguri în țară, cât și peste hotare.

Mulţumiri mari autorităţilor din Târgu Jiu pentru propunerea ca, de anul acesta, de sărbători, producătorii gorjeni să fie prezenţi! Sunt foarte fericită, pentru că e prima oară când vin la Târgu Jiu! Ne vedem de vineri la brad, da?? Am și cojoacele pregătite pentru poză și mini expoziţia de costume populare”, a anunțat băcița Mărioara Babu.

Galerie foto


Vizualizări: 2,767

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: