Ce spune conducerea CEO despre reducerea numărului de directori

Ziarul Pandurul a făcut o cerere de informaţii către conducerea Complexului Energetic Oltenia, pentru a afla date oficiale cu privire la reducerea numărului de directori dispusă de premierul Victor Ponta. Răspunsurile primite nu sunt deloc lămuritoare.

Pandurul a întrebat dacă este în lucru o nouă organigramă şi câte posturi vor fi reduse. Iată răspunsul primit de la biroul de presă: „Conform programului de eficientizare al societăţii, strategia de personal pe termen scurt prevede reorganizarea personalului TESA in scopul reducerii numărului treptelor de decizie si a ponderii personalului de conducere. Posibilitatea efectuării acestor modificări in structura organizatorica a CE Oltenia, cu respectarea cadrului legislativ (Legea nr.319/2006 si normele de aplicare in cadrul fiecărui punct de lucru, pentru următoarele activităţi: mecanica, electrica, miniera si financiar-contabila), se afla in derulare, urmând a fi făcute publice pe site-ul  societăţii”.

Cu alte cuvinte, societatea nu are un răspuns clar la această oră. O altă întrebare a ziarului a fost legată de ordinea de zi a adunării generale a acţionarilor CE Oltenia, dar şi aici răspunsul nu ne-a adus vreo informaţie, pe motiv că doar acţionarii au acces la aceste date: “Conform prevederilor OUG 109/2011, Art.40, Art.41, Art.51, convocatoarele şedinţelor AGA se publica pe pagina de internet pentru accesul acţionarilor”.

La multe alte întrebări puse de Pandurul, răspunsul a fost că problema este de competenţa AGA sau a Consiliului de Supraveghere, nu a Complexului Oltenia. Cum nu ştim ca AGA sau Consiliul de Supraveghere să aibă un alt birou de presă decât cel al Complexului Oltenia, ne vedem nevoiţi să ne declarăm nemulţumiţi de răspunsurile primite.

Vizualizări: 139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: