SURSE: Un nou sediu pentru Complexul Energetic Oltenia

CE Oltenia îşi va muta în această săptămână sediul la Târgu Jiu, provizoriu în clădirea unde funcţionează Divizia Minieră. Conducerea complexului şi autorităţile locale au identificat mai multe sedii unde să fie mutat complexul pe viitor: clădirea Electrica de lângă Gară, fostul sediu al Distrigaz, clădirea Romtelecom de lângă primărie sau fostul oficiu poştal din 23 August.

Conducerea Complexului Energetic Oltenia nu a luat în serios dispoziţia premierului Victor Ponta de a muta sediul central de la Turceni la Târgu Jiu. Asta până acum două săptămâni, când Ponta a fost la Târgu Jiu şi a declarat public că sediul va fi schimbat până la finele lunii august. Presaţi de timp, cei din complex au început să caute un spaţiu potrivit. Fostul sediu Electrica de lângă Gara Târgu Jiu ar putea fi noul loc de muncă al directorilor CE Oltenia.

Blocul turn în care a funcţionat Electrica este cea mai potrivită clădire identificată până acum de conducerea Complexului Energetic Oltenia, pentru funcţionarea sediului social. Clădirea cu multe etaje şi birouri este suficientă pentru „cei două sute de directori” număraţi de Ponta în companie.

Mutarea sediului CE Oltenia de la Turceni la Târgu Jiu este o decizie impusă de Victor Ponta la presiunea unor lideri locali ai PSD, în special a lui Ion Călinoiu. Nici sindicatele şi nici administraţia nu au fost de acord cu mutarea şi chiar factori din Ministerul Economiei au spus de-a lungul ultimelor luni că mutarea nu este o prioritate. Dar, ordinul a fost clar şi directorul general Constantin Bălăşoiu trebuie să găsească o soluţie până la 30 august.

Iniţial s-a spus că sediul va fi mutat în clădirea în care funcţionează Direcţia Minieră (fostul sediu SNLO), la etajul al treilea, dar spaţiul nu ar fi fost suficient nici măcar pentru un departament. Cu toate acestea, provizoriu, sediul va fi declarat acolo.

Vizualizări: 177

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: