Ce spune Edi Iordănescu despre viitorul echipei naționale

Edi Iordănescu, selecționerul echipei naționale a României, a vorbit înainte de meciul cu Bosnia și Herțegovina și despre planurile de viitor pe banca primei reprezentative. După remiza cu Finlanda, scor 1-1, în deplasare, România dispută ultimul meci din grupele Ligii Națiunilor cu Bosnia și Herțegovina, luni, 26 septembrie, de la ora 21:45, pe Stadionul Rapid.

Înaintea acestei confruntări, Edi Iordănescu a dat de înțeles că se gândește la ce urmează după întâlnirea cu Bosnia și Herțegovina.

În luna noiembrie, România va juca două partide amicale, cu Slovenia, respectiv Republica Moldova. „Trebuie să plecăm de la ideea că venim după un joc în care nu ne-am îndeplinit obiectivul, adică cele trei puncte. Consider că este încă un joc în care merităm și puteam mai mult, cred c-au fost foarte multe elemente bune și prioritar acum este să câștigăm cu Bosnia. Avem și acțiunea din noiembrie, care ar trebuie să reprezinte jocurile consolidării unei echipe noi. Sunt multe elemente pe care le putem extrapola din meciul cu Finlanda. Mi s-a părut că am regăsit spiritul, am văzut o altă mentalitate, cred că ați văzut și dumneavoastră altă abordare. Ne-am demonstrat că putem să funcționăm bine în echipă, am demonstrat că putem avea și inițiativa, am avut multe momente bune. Când interpretezi jocul cum trebuie, putem produce un fotbal bun. Pot spune că dacă analizăm toate cele 5 jocuri, exceptând dublă manșă cu Muntenegru, care ne-a pus la pământ, echipa a avut trei jocuri bune. În Bosnia meritam cel puțin un punct, cu Finlanda acasă am câștigat, iar in retur ar fi trebuit să câștigăm”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă.

Vizualizări: 371

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: