Juniorii C de la CSM Târgu Jiu, spectacol cu 7 goluri pe Municipal

Juniorii C ai CSM Târgu Jiu au făcut spectacol sâmbătă în meciul disputat pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu. Copiii pregătiți de Alin Poenaru și Cătălin Trofin au trecut fără probleme, scor 7-0, de Știința Turburea. 

Una dintre grupele de juniori ale CSM Târgu Jiu a debutat pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu sâmbătă, deși Direcția de Patrimoniu susținea că nu va permite disputarea vreunui joc pe teren timp de 14 zile după însămânțarea acestuia. Pe terenul vizibil afectat de ultimele lucrări care au avut loc cu câteva zile înainte grupa de copii 2009 a CSM Târgu Jiu s-a impus cu scorul de 7-0 cu modesta echipă din Turburea care se pregătește pe un teren de patru ori mai mic și nu a reușit să înscrie nici măcar golul de onoare. La meci au asistat puțin mai mult de zece spectatori.

Alin Poenaru, antrenor la grupa 2009 a recunoscut, pentru csmtargujiu.ro,  că și pentru juniorii săi meciul a fost unul cu emoții pentru că nici copiii pe care îi pregătește nu au mai jucat pe un astfel de teren: ”Un meci jucat cu zâmbetul pe buze, dar cu emoții ținând cont că am jucat pe terenul municipal. Copiii au fost entuziasmați de faptul că s-au schimbat în același vestiar în care s-au schimbat și jucătorii de Liga 1. Vreau să mulțumim domnului primar Marcel Romanescu pentru surpriza făcută de a juca pe Stadionul Municipal și pentru că este alături de noi în dezvoltarea fotbalului juvenil și în a avea toate condițiile la antrenament și jocurile oficiale”.

CSM Târgu Jiu – AS Știința Turburea  7-0

Stadionul Municipal din Târgu Jiu

CSM Târgu Jiu Juniori C - Grupa 2009: Eduard Camin, Lorenzo Nistor, Dragoş Mărăşescu, Andrei Vintilescu, David Stoiconiu, Radu David, Alexandru Fometescu, Ianiss Cosacu, Darius Holdon, Andrei Stângaciu, Raul Bîrsăscu, Alexandru Gurică, Ştefan Breazu, Darius Ciocioman, Ianis Văcaru, Răzvan Vasiloiu, Fabian Oiţă, Robert Roșca, Eric Șerban, Răzvan Manolache, Ruben Popescu, Alexandru Anghel. Antrenori: Alin Poenaru şi Cătălin Trofin.

Galerie foto


Vizualizări: 760

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: