Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Gafa premierului Ciucă

Gafă a premierului Nicolae Ciucă! Acesta a afrmat că România nu produce motorină.

Întrebat dacă prețul la benzină ar putea fi plafonat, dar și că sunt voci care spun că această reducere nu este suficientă,  Ciucă a mai spus că “personal, aș fi vrut să asigurăm o compensare mai mare, dar în momentul acesta, aceasta e realitatea, atât am putut asigura de la bugetul statului”.

Mai deoarte, el a spus că: “Toate elementele au fost analizate ținând cont de realitate. România în momentul de față își poate asigura aproximativ un sfert din producția proprie de petrol. Chiar s-au vehiculat cifre: la o tonă de petrol național trebuie să importăm trei virgulă ceva tone de petrol sau produse petroliere pentru că, știm foarte bine, motorina nu se produce în țară. Astea sunt elementele de realitate pe care le-am avut în vedere”.

Vizualizări: 2,432

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: