Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Ciucă nu înțelege cine conduce PNL Gorj

Conducerea centrală a PNL a decis în ședința de luni înființarea unei comisii care să analizeze perioada în care actualul președinte a fost secretar general al PNL, iar sarcinile sale de președinte al filialei Gorj au fost preluate de Dumitru Leuștean.


Liderul PNL, Nicolae Ciucă, a declarat că prim-vicepreședintele Dan Motreanu este cel care a fost desemnat să clarifice situația din organizația județeană a PNL Gorj.
În perioada în care Vîlceanu a fost secretar general s-a vorbit public despre autosuspendarea din funcția de președinte al PNL Gorj, iar atribuțiile au fost delegate prim-vicepreședintelui Dumitru Leuștean.


Conducerea PNL vrea să clarifice dacă Vîlceanu este sau nu președintele organizației.
Ciucă a mai spus că în 30 de zile va trebui limpezită situația din organizația județeană.


Despre schimbarea lui Vîlceanu se discută de câteva săptămâni, iar primarul Marcel Romanescu face demersuri pentru preluarea șefiei organizației județene.

Vizualizări: 3,671

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: