Ce spune premierul Ciucă despre remaniere

Premierul Nicolae Ciucă a declarat marți, 22 martie, că nu are de gând să facă vreo remaniere guvernamentală și că până în prezent nu există nicio evaluare a miniștrilor.

„Până în acest moment nu am făcut o evaluare care să poată fi prezentată public. Când o voi face, o voi face cu fiecare ministru în parte”, a declarat şeful Guvernului, fiind întrebat dacă are de gând să facă o remaniere sau dacă există sincope la nivelul Executivului.

Premierul a avut doar cuvinte de apreciere faţă de cei din Ministerul de Interne şi la adresa şefului acestei instituţii, adică Lucian Bode, politician care a fost inclus pe lista celor ar putea fi revizuiţi de o remaniere.

„Până în acest moment nu pot decât să mulţumesc pentru ce fac. Mulţumesc ministrului Bode cum îşi desfăşoară activitatea şi cetăţenilor cum cooperează”, a completat Ciucă.

Unele surse spun că ministrul Lucian Bode s-ar afla pe lista de remaniere alături de ministrul Energiei, Virgil Popescu, dar și cel al Finanțelor, Adrian Câciu.

PNL s-a reunit de la ora 14.00 într-o şedinţă a Biroului Executiv, întâlnire la care vor discuta despre liniile politice ale partidului, de la numiri în funcţii până la posibile rearanjări ale poziţiilor guvernamentale.

Vizualizări: 826

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: