Romanescu râde de candidatura anunțată de Modrea: Chiar ar fi o glumă pentru mine

Declarația primarului din Turcinești, Dumitru Modrea, cu privire la viitoarea candidatură a sa pentru Primăria Târgu Jiu, agită spiritele în interiorul Partidului Național Liberal. Astfel, după informațiile apărute în spațiul public, actualul edil al orașului, Marcel Romanescu, reacționează și spune că primarul din Turcinești ar putea risca să ajungă pe locul 2.

Ambii primari fac parte din aceeași formațiune politică, PNL, însă nu se înțeleg foarte bine. Un prim exemplu este legat de aderarea la zona Metropolitană a comunei Turcinești. Edilul Modrea a refuzat să facă parte din acest proiect. Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, spune că până la alegeri mai este ceva timp și că nu se teme de o astfel de competiție cu Modrea.

”Mai sunt încă doi ani și jumătate până la viitoarele alegeri. Văd destul de mulți doritori, cel puțin până în momentul de față pentru a se prezenta în acea competiție. Nu e nimic rău în acest caz. Nu mi-a fost frică de competitori niciodată. Am avut două competiții pe care le-am câștigat. Dacă domnul Modrea vrea să candideze trebuie să stabilească partidul acest lucru. Am mai avut un exemplu de contracandidat, fiind vorba despre domnul Rotaru. Am văzut ultimele rezultate ale dânsului. Competiția nu este așa simplă. Cred că PNL va veni cu cea mai bună soluție pentru a păstra primăria”, a spus Romanescu.

Romanescu a insistat spunând că nu se teme de o competiție cu Modrea pentru fotoliul de primar al Târgu Jiului. ”Nu am niciun fel de teamă, mai ales de domnul Modrea. Dânsul a câștigat la un vot primul mandat, apoi nu știu care a fost strategia adversarilor dumnealui de a câștigat. Dacă s-ar gândi în timp și s-ar întoarce cu 5 ani în urmă, s-ar putea ca votul acela care l-a făcut primar este posibil să fi fost chiar din partea familiei mele de acolo. În condițiile în care am câștigat competiția cu PSD, ar fi culmea să îmi fie frică de domnul Modrea. Chiar ar fi o glumă pentru mine. Să candidezi la Târgu Jiu îți trebuie o echipă, nu fini, nepoți și alte rude. Este dificil”, a mai adăugat Romanescu.

”În 2024, voi câștiga tot eu”, mai spune primarul din Târgu Jiu. ”Domnul Modrea trebuie să își gestioneze situația de la Turcinești și dacă va avea rezultate bune acolo se poate gândi. Cred că are și vârsta potrivită pentru a se gândi la viitor. Și eu dacă aș fi în locul dânsului m-aș gândi la funcții mai înalte, dar nu neapărat la Primăria Târgu Jiu. Vreau să-i dau o veste nu foarte bună. Primăria Târgu Jiu o voi câștiga tot eu în 2024. Trebuie să se gândească pentru a păstra mandatul de primar de la Turcinești. Este ca un sfat, poate să iasă pe locul 2”, a mai declarat Marcel Romanescu.

Vizualizări: 1,340

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: