Ce spune Rușeț despre banii dați de CEO pentru consultanță

Complexul Energetic Oltenia va plăti circa un milion de euro unei firme care să aleagă partenerii cu care compania din Gorj va înființa societăți mixte, prin care mai departe să acceseze fonduri pentru a realiza grupurile pe gaze și parcurile fotovoltaice prevăzute în planul de restructurare.

“Este vorba de o firmă de consultanță care să facă analiză privind eventualele asocieri pe care Complexul Energetic Oltenia să le facă în aceste noi societăți mixte”, a explicat la Gorj TV Ion Rușeț, consilier al Directoratului.

Licitația a fost câștigată de o asociere de firme care are ca lider PricewaterhouseCoopers Management Consultants și din care mai fac parte Global Industrial Consult, PricewaterhouseCoopers Tax Services și D&B David si Baias. Primele două firme au lucrat și la planul de restructurare a CE Oltenia, care nu a fost aprobat încă de Comisia Europeană.

Ion Rușeț a spus că angajarea unui consultant, deși criticată pe alocuri, este impusă de bănci și alți investitori, care au nevoie de un punct de vedere independent.

Vizualizări: 1,806

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: