Ce trebuie să pui la frigănele ca să iasă foarte moi și gustoase!

Frigănelele reprezintă unele dintre cele mai consumate preparate la micul dejun. French Toast, așa cum este cunoscut preparatul în alte țări, se face destul de simplu și rapid cu înghețată topită.

Dacă respecți recomandările unui cunoscut bucătar, frigănelele îți vor ieși mult mai bune. Nu ai nevoie de ingrediente costisitoare dacă vrei ca acestea să fie foarte moi și să aibă un gust delicios.

Pentru rețeta clasică de frigănele ai nevoie doar de pâine feliată, ouă, zahăr, smântână și unt. Jacques Pepin, un renumit bucătar francez, a dezvăluit propria sa rețetă de French Toast în care există două ingrediente la care nu te-ai fi așteptat, dar care te vor ajuta să obții niște frigănele foarte moi, cu un gust deosebit. Este vorba despre înghețata de vanilie și unt.

Trucul este mai puțin cunoscut, însă nu vei regreta dacă folosești aceste ingrediente la preparatul tău. Bucătarul a descoperit această metodă de a face frigănele încă de pe vremea în care lucra la Hotel Plaza Athenee din Paris.

Înghețata conținea deja toate ingredientele necesare pentru frigănele, adică zahăr, ouă și smântână. Trucul este unul foarte eficient, astfel că renumitul chef încă folosește metoda atunci când pregătește acest fel de mâncare.

Acesta pune înghețata de vanilie pe o farfurie, după care o topește la cuptorul cu microunde. Felia de pâine se înmoaie apoi în înghețata topită, apoi se pune într-o tigaie unsă cu unt.

Vizualizări: 1,850

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Bucătărie:

Citește și: