Ce va face Sebastian Dobrincu dacă va câștiga Survivor 2023

Concurenții de la Survivor România luptă pentru un premiu de 100.000 de euro. Printre faimoși se numără și un milionar român, Sebastian Dobrincu, care a spus că va dubla suma dacă va câștiga și o va dona pentru acte de caritate.

Faimoșii, dar și Războinicii de la Survivor vor fi nevoiți să facă față condițiilor grele de trai la care îi supun realizatorii show-ului de la ProTv. Vor învăța să doarmă aproape sub cerul liber, să se mulțumească cu porții mici, aproape inexistente, de mâncare și să dea tot ce au ai mai bun pe traseu, totul în timp ce trebuie să conviețuiască armonios, ceea ce în toate sezoanele de până acum s-a dovedit a fi printre cele mai dificile lucruri, după cum explică cei de la ProTv. Dacă reușesc să reziste în fața tuturor provocărilor, fără accidentări care să-i trimită mai repede acasă, și să câștige simpatia telespectatorilor, au șansa să se întoarcă în România învingători și mai bogați cu 100.000 de euro, premiul cel mare pus la bătaie în concursul de la Pro TV.

Printre participanți se numără un faimos om de afaceri care nu are nevoie de bani pentru că este milionar și a mers la acest show doar pentru o cauză socială. Sebastian Dobrincu, milionarul de la Imperiul Leilor, a anunțat deja că dacă va fi să câștige, va dona toți banii unei cauzei umanitare. „Când am aflat că e un premiu în bani, de 100.000 de euro, mi-a dat o motivație în plus. Pentru că vreau să fac din prezența mea o cauză socială. Dacă o să fiu fericitul câștigător, o să dublez suma, o să mai pun 100.000 de euro de la mine și o să-i donez”, a spus Sebastian Dobrincu, pentru Pro TV.

Din 9 ianuarie 2023, după un program neobișnuit până acum: în zilele de luni, marți și miercuri, va începe difuzarea noului sezon Survivor  România 2023.

Galerie foto


Vizualizări: 1,293

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: