Faimoșii au plecat în Dominicană, începe Survivor 2023!

Concurenții de la Survivor România 2023 au avut parte de sărbători alături de familie după care cei 12 Faimoși și tot atâția Războinici și-au făcut bagajele și au plecat spre Republica Dominicană. Noul sezon al show-ului va avea premiera pe 9 ianuarie 2022.

Aventura Survivor România a început oficial după ce echipele au plecat în Republica Dominicană pentru a începe filmările. După ce au avut ocazia să petreacă în sânul familiei Crăciunul și să petreacă de Revelion, concurenții de la Survivor România și-au făcut bagajele, și-au luat la revedere de la toți cei dragi și au plecat în Republica Dominicană.

Pentru câteva luni de acum încolo, cele 12 vedete de la Faimoși vor sta departe de confortul de acasă, libertate, haine de firmă, lux și opulență și își vor testa limitele pe insula exotică. Gheboasă, Sebastian Dobrincu, Maria Constantin, Jorge, Ionuț Iftimoaie, Remus Boroiu și gimnasta Ștefania Stănilă, DOC, Bianca Patrichi, Ada Dumitru, Carmen Grebenișan, precum și Vica Blochina s-au strâns cu toții pe 2 ianuarie 2022 și au realizat o ultimă fotografie înainte să părăsească țara.

Imaginea a fost publicată pe Facebook de Marcel Radu, Head of Talent Management and Scouting PRO TV. Îmbrăcați lejer, majoritatea în trening, Faimoșii de la Survivor România 2023 au pozat ținându-se în brațe și cu zâmbete largi pe chip, a anunțat fanatik.ro.

„Și-au dorit să-și testeze limitele, să arate că nu există imposibilul în viața lor și au reușit! Sunt parte din show-ul fenomen mondial! De acum începe lupta: să demonstreze că-și merită locul în competiție și să facă tot ce ține de ei pentru a ajunge până la capăt. Cei 24 concurenți vor începe, în curând, lupta pentru titlul de SURVIVOR și marele premiu de 100.000 de euro. Cine va reuși? Cine va ceda în fața condițiilor dificile? Umăriți rețelele sociale ale show-ului pentru interviuri în exclusivitate cu toți cei care au acceptat provocarea show-ului fenomen SURVIVOR! Iar din 9 ianuarie, nu ratați la PRO TV și pe VOYO, începutul noului sezon!”, este anunțul celor de la Pro TV.

Galerie foto


Vizualizări: 1,130

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: