Cum va împărţi Ion Țiriac averea între cei 33 de copii ai săi

Ion Ţiriac a decis cum îşi va împărţi averea între cei 33 de copii ai săi. Dintre toți aceștia doar trei sunt legitimi.

Viața privată a lui Ion Țiriac este ca un roman și a stârnit de-a lungul timpului comentarii  dar și zvonuri scăpate de sub control. Primul român care a intrat pe lista Forbes a recunoscut, cu sinceritate, că are 33 de copii.  ‘Întotdeauna mi-au plăcut femeile, nu-mi explic de ce. Din cei 33 de copii ai mei, doar 3 sunt legitimi și au numele meu… Activele mele, însă, vor fi împărțite în 33 de felii egale și toată lumea va primi aceeași sumă'”, a spus acesta conform publicației Outsidernews.it.

Aceeaşi publicaţie notează şi faptul că Ion Ţiriac este un colecţionar de maşini extrem de pasionat, şi că nu se sfieşte să se laude cu acest lucru. "Am toate Ferrari-urile care au apărut, am toate Mercedesurile care au apărut, am toate Jaguarurile, am toate Porsche-urile", a mai spus Ţiriac. 

Ion Țiriac a încheiat anul 2022 cu o avere estimată la 8.5 miliarde de lei. În vârstă de 83 de ani, omul de afaceri nu este căsătorit și are trei urmași legitimi.

Țiriac a fost căsătorit o singură dată. Fosta handbalistă Erika Braedt i-a fost soție între 1963 și 1965. Pe Ion Ion Țiriac l-a făcut cu Mikette von Issenberg, iar cu Sophie Ayad îi are pe Ioana și Karim.

Vizualizări: 2,948

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: