Ceahlăul Piatra Neamţ – Pandurii Târgu Jiu

Stadion Ceahlăul, sâmbătă, ora 19:00Lotul pentru meciul cu Ceahlăul: Stanca, Mingote, Rusu, Chibulcutean, Cardoso, Basara, Martinovic, Stângă, Stancu, Păcurar, Nalaţi, Murgan, Grecu, Hidişan, Ghindeanu, Raskovic, Stromajer şi Tilincă.  


Pandurii au plecat ieri la prânz spre Buzău, locul ales de conducere pentru o zi de pauză pentru ca deplasarea echipei să fie mai uşoară . Azi pandurii se vor antrena pe un teren din localitate iar după masa de prânz vor pleca spre Piatra Neamţ. Chiar înainte de a pleca tehnicianul pandurilor a reuşit să definitiveze lotul, scoţând un jucător dintre cei 18 pentru că se accidentase cu o seară înainte. Este vorba de sârbul Lazic în locul căruia a fost introdus în lot un alt sârb, Basdara, legitimat ieri de Pandurii. 

 Pandurii au fost nevoiţi ieri să plece fără Lazic care s-a accidentat la antrenamentul programt cu o seară înainte. Suspectat de fractură la piciorul stâng, Lazic a fost diagnosticat doar cu o contuzie pentru care are nevoie de repaos câteva zile. Acesta acuza şi ieri dureri la laba piciorului stâng şi şchiopăta: „M-am lovit la antrenamentul de aseară, dar medicii spun că nu e grav şi nu se vede pe film că ar fi fractură. După câteva zile de reapus pot să revin la pregătire.” Cârţu are doar doi jucători indisponibili pentru acest meci, Lazic care e accidentat şi Arrieta care are o problemă de familie: „Nu avem indisponibili prea mulţi din lotul pe care aş fi vrut să-l am, cu excepţia lui Lazic care s-a accidentat şi a lui Arrieta care e plecat în Spania la înmormântarea tatălui său”.  
 Cârţu a apelat pentru această partidă la un lot de 18 jucători între aceştia fiind trei nume noi. La jocul cu Ceahlăul ar putea reveni în echipă după mai mult timp şi atacantul Cosmin Tilincă precum şi mijlocaşul Daniel Ghindeanu dar probabil că nu vor putea juca decât o repriză după cum a precizat Cârţu care a renunţat la Popete pentru meciurile din deplasare: „Revine şi Tilincă şi Ghindeanu la acest meci. Ei au avut accidentări şi au stat până acum. Nu sunt apţi să joace un meci întreg, dar ne putem baza pe ei pe o anumită perioadă de timp. Au rămas la Târgu Jiu doar Luţu şi Popete. E meci în deplasare şi nu intră în viziunea mea pentru această partidă cei doi. La Popete mă gândesc să-l folosesc doar la partidele de acasă. Mă gândesc la un sistem de rotaţie în care voi alege jucători de jocuri de deplasare şi de acasă. Asta mi-au dovedit prin comportamentul în teren că unii se simt mai bine acasă decât afară.” Fotbaliştii de la Pandurii au mers spre Buzău fără antrenorul principal Sorin Cârţu, acesta plecând mai devreme de la antrenamentul de azi pentru a ajunge la Comisia de Recurs unde a înaintat un memoriu pentru reducerea perioadei de suspendare. 


Vizualizări: 151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: