Ceai pentru slăbit, cu dafin și scorțișoară

Acest ceai nu este unul foarte popular, însă este unul recomandat pentru cei care vor să slăbească. Are un puternic efect în arderea grăsimii abdominale, așadar are un mare avantaj: știm că burta este cea mai dificilă zonă de slăbit.

Împreună, cele două ingrediente îmbunătățesc funcțiile sistemului digestiv. Deoarece acest ceai este și foarte sățios, este un excelent înlocuitor al suplimentelor alimentare dintre mese. Împreună cu o dietă diversificată, acest ceai, băut imediat după mese, va avea rezultate vizibile.

Atât scorțișoara cât și dafinul sunt renumiți pentru proprietățile lor antiseptice, diuretice și digestive, pentru capacitatea de a preveni formarea gazelor și acidității din stomac, la fel și pentru prevenirea infecțiilor tractului urinar.

Ceaiul este unul diuretic și curativ, ajută la reglarea metabolismului, la eliminarea toxinelor, la reducerea nivelului acidului uric din organism, la menținerea controlului asupra nivelului de zahăr din sânge, la îmbunătățirea circulației sanguine, la accelerarea metabolismului. De asemenea, este și un bun protector al ficatului și poate fi consumat și de către cei care suferă de diabet.

Ingrediente: 2 batoane scorțișoară, 5 foi dafin, 1 litru apă. 


Puneți apa într-un vas. Puneți vasul pe foc și aduceți apa la punctul de fierbere. Adăugați scorțișoara și foile de dafin și fierbeți timp de 5 minute.

Luați vasul de pe foc, acoperiți cu un prosop curat și lăsați la infuzat timp de 20 de minute. Ulterior, filtrați ceaiul într-o sticlă.

Prima ceașcă de ceai se consumă pe stomacul gol, dimineața. Se mai consumă câte o ceașcă după fiecare masă.

Se recomandă o cură de 3 zile consecutiv pe săptămână, împreună cu o dietă sănătoasă și câteva exerciții fizice.

 
 

Vizualizări: 8,466

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: