Ceartă în Consiliul Judeţean pe seama investitorilor de la Leoni

Compania Pirelli din Sadu vrea să subînchirieze suprafaţa pe care a cesionat-o de la Consiliul Judeţean Gorj către firma Leoni, care vrea să înfiinţeze peste 500 de locuri de muncă. Pirelli nu mai are activitate la Sadu, aşa că pe terenurile lor ar urma să funcţioneze fabrica de cablaje Leoni.

În acest sens, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Cosmin Popescu, le-a cerut vineri consilierilor judeţeni să voteze un acord de principiu privind subînchirierea totală a spaţiului respectiv. „Rog să-mi daţi un acord de principiu în care eu împreună cu partea juridică şi economică din cadrul Consiliului Judeţean să începem să discutăm cu cei de la Pirelli şi Leoni”, a declarat Cosmin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean, menţionând că săptămâna viitoare vor începe negocierile acordului de cesionare a contractului.

Liberalii s-au opus, nefiind convinşi că primul contract prevede clauză de subînchiriere. „În contractul iniţial se prevede posibilitatea subînchirierii pentru o perioadă de cinci ani, cu posibilitatea cesionării contractului. Sincer, nu vreau să pun în pericol înfiinţarea a 500 de locuri de muncă la Bumbeşti Jiu pentru că nu vreţi să ne dăm un acord de principiu în ceea ce priveşte începerea negocierilor”, le-a spus preşedintele CJ Gorj, Cosmin Popescu.

Vizualizări: 1,614

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: