Cei 30 de fani ai lui Răuţ sunt unul singur. Probabil chiar el!

Fostul securist Ion Răuţ, în prezent purtător de cuvânt al PNL Gorj, a beneficiat de zeci de mesaje laudative pe site-ul Pandurul în ultimele zile. Cum forumiştii noştri sunt mai degrabă critici şi nu îşi pierd vremea cu laudele, avalanşa de mesaje pozitive a fost de natură să ne surprindă. Asta până când administratorul site-ului a verificat şi a constatat că zecile de fani ai lui Răuţ sunt unul singur.

“Mie îmi place Răuţ. Este un om cu caracter şi se dovedeşte a fi un bun mediator”, este doar unul din zecile de mesaje pozitive postate pe site-ul Pandurul în ultimele zile. Mesaje semnate cu nume diferite, trimise de pe ip-uri diferite, dar de către aceeaşi persoană. Pentru cine nu ştie, Ion Răuţ este purtătorul de cuvânt al PNL Gorj, despre care ziarul nostru a scris că riscă excluderea din partid, deoarece noul statul promovat de Crin Antonescu nu permite foştilor ofiţeri de Securitate să aibă carnet de partid. Informaţia a stârnit un val de proteste, dar numai aparent, deoarece toate mesajele de susţinere la adresa lui Răuţ aveau o singură sursă.

Chiar dacă a folosit nume şi ip-uri diferite, apelând la un server care i-a oferit un astfel de serviciu, lăudătorul lui Răuţ a omis faptul că la toate mesajele îi era postată automat aceeaşi adresă de mail [email protected] (foto).

Lăudător cu personalitate multiplă

Iată doar câteva dintre mesajele de susţinere demne de epoca în care Răuţ activa ca securist la Turceni. „Numai în viziunea altora este numai bun de exclus, pentru că părerea mea este că acum mai mult ca oricând îi va fi apreciată prezenţa şi contribuţia pe care a adus-o la scorul partidului. Cât despre Securitate, am auzit că cei mai răsăriţi la minte erau cooptaţi. Baftă în continuare!”, scria Analistul, unul din numele folosite de lăudătorul unic al lui Răuţ.

„Îl cunosc personal pe Dl Răuţ şi pot confirma că dânsul este un om cu caracter şi care m-a ajutat de câte ori am avut nevoie. Să le fie ruşine celor care se leagă de tot felul de prevederi dintr-un regulament”, scria acelaşi lăudător, de această dată sub numele de Gabi.

„Cu ce a greşit Răuţ- Că s-a aliniat curentului de acum 20 de ani- Omul acesta nu a făcut rău nimănui! Acum cu ce a greşit, că se gândeşte la oameni, că îi apreciază pe cei care muncesc şi că nu îi lasă pe corupţi să fure liniştiţi-”, este mesajul semnat Andreea. „Îmi place Răuţ ca imagine şi îl apreciez ca om. Nu cred că este cazul să fie îndepărtat în condiţiile în care nu este un om care să fi făcut rău”, a completat Ionuţ Radu.

Ce a determinat o persoană să posteze zeci de mesaje laudative, dar să le semneze diferit- Simplu! Ori Răuţ suferă de cultul personalităţii şi se laudă singur, ori are parte de un fan înfocat care face cât zeci de simpatizanţi.

Vizualizări: 135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: