Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Cele cinci solicitări ale lui Condescu

Colegiul Director al Federaţiei Naţionale „Mine Energie“ a aprobat ]n data de 1 iunie cinci solicitări ce vor fi făcute noii conduceri a Complexului Energetic Oltenia. Federaţia lui Marin Condescu are 19.200 de membri, angajaţi ai Complexului Energetic Oltenia. Potrivit unui comunicat de presă, FNME susţine creşterea salariilor în funcţie de indicele anual de inflaţie, dar şi echivalarea tuturor drepturilor salariale pentru toţi angajaţii din CE Oltenia, conform principiului că nimeni nu trebuie să piardă un drept câştigat. Mai mult, sindicatele mai vor facilităţi identice salariaţilor din CE Oltenia, printre care tichete de masă şi o masă caldă la intrarea în schimb tuturor angajaţilor. Un subiect foarte dezbătut, şi anume internalizarea în cadrul CE Oltenia a salariaţilor externalizaţi, care nu au beneficiat de plăţi compensatorii, şi a celor care lucrează la SC Minprest SA, se află pe lista de doleanţe ale sindicatelor.

Ultimul punct enunţat de FNME atrage atenţia ca în structurile de conducere ale CE Oltenia să fie promovate persoane din societăţile componente. Un exemplu ar putea fi Laurenţiu Ciurel, care a ieşti din sistem atunci când a fost schimbat din funcţia de director de la CE Rovinari.

(M. B.)

Vizualizări: 131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: