Cele mai bune aspiratoare pentru a vă curăța casa confortabil

Tuturor ne place să avem casa mereu curată.mCalitatea de curățare pe care ți-o oferă un aspirator nu va fi atinsă în niciun alt mod. Măturarea cu o mătură este folosită pentru a colecta jumătate din praf și a împrăștia cealaltă jumătate, așa că uitați de asta dacă sunteți alergic sau dacă aveți un copil acasă. Un aspirator rezolvă toate aceste probleme, dar este important să știi ce cauți. Mai jos găsești cele mai bune modele de aspiratoare de pe piață.

Aspirator Karcher WD3

Acest aspirator Karcher WD3 este simplu, dar cu o mare putere de aspirare pe care i-o oferă cei 1000 W, un rezervor imens de 17 litri și o eficiență A+. Tocmai din acest motiv este un aspirator foarte apreciat pentru cei care au animale de companie și vor să păstreze casa fără păr. Capacitatea sa mare de aspirare duce totul înainte, de aceea este aspiratorul pe care ai vrea să-l ai pentru o curățare extraordinară, cum ar fi camera de depozitare sau garaj. Va fi util și pentru unele lucrări în aer liber, în zone de grădină sau similare. Asta înseamnă că acest aspirator Karcher nu este de uz casnic? Nu! Funcționează pentru tine și acasă. Deși este mai voluminos decât alte modele, mânerul de transport și cele patru roți fac mult mai ușoară deplasarea. Acest aspirator Karcher nu este foarte sofisticat, dar are un nivel înalt de funcționare.

Rowenta Compact Power Cyclonic XXL

Rowenta are în gama sa de aspiratoare modelul Compact Power Cyclonic XXL: un model simplu dar care îndeplinește mai mult decât ce cerem noi unui aspirator de uz casnic. Cei 550W de putere anunțați de producător sunt bine folosiți, cu performanțe bune datorită motorului său EffiTech. Dacă cauți mai multă putere, poți încerca Rowenta Compact Power Cyclonic. Are o capacitate bună de aspirație și de obicei nu provoacă „efect de ventuză”. În cazul în care apare, puteți echilibra prin deschiderea urechii de pe mâner pentru a-l lăsa să piardă din putere. Deși nu este unul dintre cele mai silențioase modele de pe piață (75 dB), nu este deosebit de enervant în timp ce îl utilizezi. În plus, filtrul său este capabil să rețină până la 99,98% din praf. Este fără sac, are tehnologie ciclonică, are o capacitate destul de mare, dar este destul de greu (6 kilograme). Cablul său este foarte lung, de 6,2 metri și accesorii diverse care să te ajute la curățare.

Aspirator Bosch Flexxo

Designul atent al Bosch Flexxo ajută la realizarea unei utilizări ușoare și confortabile chiar și cu o singură mână, datorită faptului că are motorul atât de aproape de bază. Poate fi utilizat inclusiv ca aspirator de mână, ușor de îndepărtat de restul dispozitivului. Întrucât folosește același motor, are aceeași putere și capacitate a rezervorului. Peria pentru mobilă și duza de tapițerie sunt accesorii esențiale, dar nu are accesorii pentru părul de animale. În plus, are o autonomie de 55 de minute, ceea ce este suficient pentru o curățare în profunzime. Este un aspirator practic și ușor de utilizat.

Aspirator Dyson V15 Detect

Cel mai bun aspirator Dyson este Dyson V15 Detect. Caracteristica unică a acestui aspirator este senzorul de murdărie încorporat, care numără și măsoară dimensiunea particulelor aspirate în aspirator și afișează aceste informații pe un ecran LED. Acest lucru ar putea fi util în special dacă suferiți de alergii și doriți să aflați despre prezența particulelor fine în casa dvs. De asemenea, filtrul HEPA integrat îl ajută să filtreze alergenii. Sistemul de detectare a suprafeței acestui aspirator îi permite, de asemenea, să crească sau să scadă automat puterea de aspirație, în funcție de suprafața pe care o curățați atunci când este utilizat în modul său „Automat”. Performanța pe suprafețele netede este fantastică, iar aspiratorul face o treabă excelentă de a curăța părul de animale de companie și resturile solide pe covor, cu pierderi minime de performanță de aspirare pe măsură ce coșul de gunoi se umple. Durata sa maximă de funcționare de peste 70 de minute ar trebui să fie suficientă pentru curățarea majorității camerelor, deși durata sa de funcționare scade la puțin peste 10 minute atunci când este utilizat în modul său de aspirație cel mai puternic.

Vizualizări: 1,010

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: