Cele mai bune motive pentru a alege Tenerife ca destinatie de vacanta

Daca te-ai hotarat sa pleci in vacanta Tenerife iti recomandam citesti ghidul de mai jos pentru a vedea ce poti face odata ajuns aici si de ce nu ar trebui sa ratezi aceasta zona.

Exista mai multe oferte vacanta Tenerife pe care ar trebui sa le vezi pentru a o alege pe cea mai buna.

Cea mai mare dintre Insulele Canare din Spania, Tenerife a fost demult o favorita a turistilor - atragand peste 10 milioane de oameni pe an. Tenerife nu este doar despre soare si mare, iar lista de mai jos prezinta toate avantajele pentru care ar trebui sa alegi aceasta destinatie.

Vremea

Unul dintre motivele principale pentru care atat de multi turisti se aduna in Tenerife, se datoreaza faptului ca clima temperata inseamna ca insula se bucura de soare pe tot parcursul anului. In timp ce vara este calda si uscata, iernile pot fi blande si placute, iar sansele de ploaie sunt slabe. Deci poti merge in orice moment al anului!

Carnavalul din Santa Cruz

Cand te gandesti la carnaval, Rio iti vine instantaneu in minte, dar Santa Cruz, capitala Tenerife gazduieste o petrecere stralucitoare in fiecare februarie si este a doua ca marime din lume. Cu parade, dansuri, spectacole de strada si petreceri de dans costumate, festivitatile se desfasoara zile intregi si sunt pline de culoare, ritm si distractie si se incheie cu o traditionala ceremonie. In timpul acestui ritual, mii de oameni se imbraca ca vaduve, precum si in fantome si alte spirite, comemorand persoanele decedate.

Plajele din Tenerife

Tenerife are 15 plaje prestigioase, si este un paradis al iubitorilor de plaja. De la nisip vulcanic la nisip alb, exista plaje care sa se potriveasca tuturor. Multe au facilitati excelente, precum si oportunitati de a te delecta cu sporturile nautice. In timp ce coasta Atlanticului aduce curenti puternici, ofera conditii minunate pentru surferi.

Atractii turistice pentru cei care calatoresc in familie

O vacantaTenerife vine la pachet cu atractii turistice pentru familii. Pentru cautatorii de emotii, exista cel mai mare parc acvatic din Europa, Siam Park , cu o multime de tobogane indraznete, precum si acvarii, restaurante, un teren de golf si chiar o piata plutitoare. Poti urmari viata marina pe un safari submarin sau poti vizita Loro Parque, unde vei gasi cea mai mare colectie de papagali din lume.

Aventuri in aer liber

Parcul National Teide este un obiectiv obligatoriu. Un patrimoniu mondial UNESCO, parcul este situat chiar in mijlocul insulei si acopera unele dintre cele mai dramatice peisaje vulcanice din lume. De la drumetii pana la varful Teide, trasee mai blande sau telecabina, te poti cufunda in peisajul care iti taie respiratia. Cu toate acestea, Teide este doar una dintre numeroasele minuni naturale, intrucat Tenerife se mandreste cu numeroase parcuri, precum si activitati in apa si in aer liber, cum ar fi ciclism, scufundari si navigatie.

La toate aceste motive se adauga si bucataria absolut savuroasa de care ar trebui sa profiti la maximum atunci cand ajungi aici.

Sursa: Edcora Agentie Promovare Online

Vizualizări: 1,157

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: